Ajankohtaista

Ennakkotiedotus;Famore tarjoaa 1.4.2020 alkaen Kelan NUOTTI-valmennusta 16-29 vuotiaille nuorille , joilla ei ole opiskelu- tai työpaikkaa tai jotka ovat vaarassa menettää työ-tai opiskelupaikan elämänhallinnan haasteiden vuoksi.Valmennus on nuorelle maksuton.Lisätietoa kela.fi/nuottivalmennus

Nyt mahdollista myös puhelinterapiaan! Puhelinterapian on todettu olevan yhtä vaikuttava ja joskus helpompikin tapa toteuttaa terapiaa. Suomessa vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi etäkontakteja suositellaan, jotta viruksen leviäminen saadaan haltuun. Puhelinterapiaan pääset ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse, jonka jälkeen sovimme ajankohdan jolloin olen sinuun yhteydessä.

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi? Tuntomerkit: Sosiaali ja/tai terveydenhuollon koulutus,vähintään viiden vuoden monipuolinen työkokemus,psykiatrinen osaaminen tai/ja terapeuttinen osaaminen, ajokortti ja oma auto sekä toiminimi.

Etsinnässä hyviä tyyppejä työskentelemään lasten ja nuorten parissa sekä perheissä. Perheissä tehtävä työ pääsääntöisesti tehostettua tai terapeuttista perhetyötä.
Työskentely tapahtuu toiminimen kautta ja työtilaukset tarpeen ja tilanteen mukaan.

Jos tuntomerkit osuvat sinuun ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan lisää!

Hakusanat,terapeuttinen tuki,psykiatrinen osaaminen, terapeuttinen osaaminen