Mother and Daughter

Ajankohtaista

Famoren toimipiste siirtyy viikolla 34 Tapiolan keskustorniin osoitteeseen Tapiontori 1 3.krs. Olet tervetullut varaamaan itsellesi niin terapia kuin esimerkiksi terapeuttisen perhetyön ajan. Lämpimästi tervetuloa!

Nyt mahdollista myös puhelinterapiaan! Puhelinterapian on todettu olevan yhtä vaikuttava ja joskus helpompikin tapa toteuttaa terapiaa. Suomessa vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi etäkontakteja suositellaan, jotta viruksen leviäminen saadaan haltuun. Puhelinterapiaan pääset ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse, jonka jälkeen sovimme ajankohdan jolloin olen sinuun yhteydessä.

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi? Tuntomerkit: Sosiaali ja/tai terveydenhuollon koulutus,vähintään viiden vuoden monipuolinen työkokemus,psykiatrinen osaaminen tai/ja terapeuttinen osaaminen, ajokortti ja oma auto sekä toiminimi.

Etsinnässä hyviä tyyppejä työskentelemään lasten ja nuorten parissa sekä perheissä. Perheissä tehtävä työ pääsääntöisesti tehostettua tai terapeuttista perhetyötä.
Työskentely tapahtuu toiminimen kautta ja työtilaukset tarpeen ja tilanteen mukaan.

Jos tuntomerkit osuvat sinuun ota ihmeessä yhteyttä niin jutellaan lisää!

Wheat Field
Piggyback